Younes slaat om zich heen op Twitter na vergelijking met Ronaldo

24 oktober 2022, 16:00

Amin Younes heeft fel van leer getrokken nadat hij er op Twitter aan werd herinnerd dat hij vier jaar geleden weigerde in te vallen bij Ajax. Dat de werkweigering van de buitenspeler de afgelopen dagen is opgerakeld, heeft te maken met het feit dat hij dat deed onder Erik ten Hag - net zoals Cristiano Ronaldo vorige week.

In maart 2018 negeerde Younes in de slotfase van de wedstrijd tegen sc Heerenveen de instructie van Ten Hag om binnen de lijnen te komen. Kort daarna werd inmiddels 29-jarige buitenspeler uit de selectie van Ajax gezet. Enkele maanden later trok Younes de deur van de Johan Cruijff ArenA achter zich dicht en vervolgde hij zijn carrière bij Napoli.

Een Twitteraar heeft de beelden van de werkweigering van Younes gedeeld en erbij geschreven dat hij 'later' voor Napoli tekende. 'Dat is helemaal niet waar', aldus de aanvaller. 'Ik had drie maanden daarvoor al voor Napoli getekend, dus het was al duidelijk dat ik de club zou verlaten. De context is totaal anders dan door veel mensen wordt verteld.'

Een ander wijst Younes erop dat hij nog altijd weigerde in te vallen terwijl hij op dat moment nog speler van Ajax was. 'Dat is een heel andere discussie, maar bedankt voor de miljoenste reactie. Je bent nu eindelijk het mannetje en kan later naar huis gaan om met je vrouw in discussie te gaan over wie vandaag de aardappelen voor het avondeten snijdt', aldus de aanvaller, die sinds kort bij FC Utrecht speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen