Messi ziet teamgenoten Mbappé of Neymar wereldkampioen worden

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 november 2022 – Waar een groot deel van de voetbalfans stiekem hoopt op een wereldtitel voor Lionel Messi, ziet de Argentijnse vedette niet snel een eindzege voor hem en zijn land. In een interview met de Zuid-Amerikaanse voetbalbond Conmebol heeft Messi het voornamelijk over het land waar hij op dit moment speelt, Frankrijk. En anders een van zijn ploeggenoten bij zijn club Paris Saint-Germain. 

Messi ziet teamgenoten Mbappé of Neymar wereldkampioen worden

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Als ik er een paar moet noemen die boven de rest uitsteken, dan denk ik aan Frankrijk, Brazilië en Engeland", zei Messi. Over zijn eigen land is Messi minder positief. "We hebben een zeer goede ploeg die gretig is, maar we denken stapje voor stapje. We weten dat WK-groepsfases niet gemakkelijk zijn", hield hij zich op de vlakte. 

Argentinië speelt aanstaande woensdag in Adu Dhabi nog een oefenwedstrijd voor het WK in Qatar, tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Op 22 november staat het eerste WK-duel voor de deur voor Messi en consorten: Saoedi Arabië is dan de tegenstander.

Messi is met zijn land al eens heel dichtbij een WK-titel geweest. In 2014 stonden zij tegenover Duitsland in de finale, maar toen maakte Mario Götze een einde aan de Argentijnse droom. In 1978 en 1896 was het wel raak. In 1978 won Argentinie het wereldkampioenschap in eigen land, vier jaar later met Maradona in de gelederen werd in Mexico gezegevierd.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd