'Ajax komt in zoektocht doelman uit bij WK-winnaar van Villarreal'

23 december 2022, 23:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gerónimo Rulli staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van Ajax. De Amsterdammers willen zich in januari graag versterken met een nieuwe doelman en zijn in die zoektocht uitgekomen bij de sluitpost van Villarreal. Daar ligt Rulli nog tot de zomer van 2024 vast.

Het nieuws over Rulli werd vrijdagavond naar buiten gebracht door de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano. Hij meldt dat Ajax in januari hoe dan ook een nieuwe doelman gaat aantrekken. De huidige bezetting met Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter wordt blijkbaar niet als voldoende gezien in de Johan Cruijff ArenA. Rulli moet die problemen gaan oplossen.

Lees ook: Ajax krijgt slecht nieuws over Ziyech: "Geduld hebben bij Chelsea"

De dertigjarige goalie heeft al een behoorlijk rijtje clubs achter zijn naam staan. Rulli begon in zijn geboorteland Argentinië bij Estudiantes. Daarna was hij achtereenvolgens actief bij Deportivo Maldonado, Real Sociedad, Manchester City, nogmaals Sociedad en Montpellier. In de zomer van 2020 streek hij neer bij Villarreal, waar hij vandaag de dag een belangrijke schakel is.

WK-winnaar

Rulli was afgelopen maand met de nationale ploeg van Argentinië actief op het WK in Qatar. Daar speelde hij echter slechts een bijrol, aangezien Emiliano Martínez de eerste keuze was van bondscoach Lionel Scaloni. Eerder werd in de persoon van Andries Noppert ook een andere WK-ganger gekoppeld aan Ajax. De doelman van sc Heerenveen lijkt zich ook op te kunnen maken voor een fraaie transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik dacht even dat Ajax 'puber' Martinez wou hebben

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen