Ronaldo nog lang niet klaar: "Hij keert nog terug naar Europa"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 januari 2023 – Cristiano Ronaldo gaat zijn carrière niet beëindigen bij zijn huidige club Al-Nassr, maar in Europa. Dat stelt zijn trainer, de Franse Rudi García. "Hij maakt zijn carrière niet af bij Al-Nassr, hij keert nog terug naar Europa", vertelt de oefenmeester tegenover het Spaanse Marca. 

Ronaldo nog lang niet klaar: "Hij keert nog terug naar Europa"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is eigenlijk zonde om te zien, Cristiano Ronaldo in Saudi-Arabië. Maar zijn teamgenoten en trainer zijn maar wat blij met hem. "Cristiano Ronaldo is een positieve toevoeging, want hij trekt de verdediging van de tegenstander uit elkaar. Hij is een van de beste spelers ter wereld", aldus oefenmeester Garcia. Na het verloren duel met Al-Ittihad stond de trainer het Spaanse medium te woord. 

Gemiste kans
"Ronaldo miste een kans die de wedstrijd in de eerste helft zou hebben omgedraaid, maar ik feliciteer Al-Ittihad", vertelde de trainer. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar heeft een lucratief contract getekend voor tweeënhalf jaar bij Al-Nassr, alias de Ridders van Najd. Het laatste kunstje van Ronaldo zal het volgens zijn huidige trainer dus niet zijn, maar toen de aanvaller vorig jaar op zoek ging naar een andere club in Europa bedankte alles en iedereen voor zijn diensten.

Stroeve start
De Portugese sterspeler kent een stroeve start bij de koploper van Saudi-Arabië. Ronaldo tekende een lucratief contract bij de club in de zandbak na een botsing met Manchester United-trainer Erik ten Hag die uitmondde in een interview waarin hij de club en zijn trainer met de grond gelijk maakte. Inmiddels heeft hij zijn debuut gemaakt voor Al-Nassr, maar nog zonder succes. In twee wedstrijden wist hij nog niet te scoren. Bovendien is de club uitgeschakeld in de Saudi Super Cup.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd