Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Feyenoord of PSV wint

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 februari 2023 – Feyenoord en PSV staan zondagmiddag in de Eredivisie tegenover elkaar in de opgelaaide titelstrijd. Het verschil op de ranglijst is slechts vier punten en dus mag Ruud van Nistelrooij met zijn ploeg niet verliezen in De Kuip. Eerder dit seizoen werd het spectaculair 4-3 voor de Eindhovenaren, maar hun vorm is momenteel net weer minder. Jack's pakt voor deze wedstrijd uit met een Odds Boost: 50 of zelfs 100 keer je inzet als je de juiste winnaar voorspelt.

Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Feyenoord of PSV wint

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor het inzetten op een van beide teams valt wat te zeggen. Feyenoord is een stuk constanter dan PSV, dat in de laatste zes Eredivisie-wedstrijden slechts tweemaal won. Tegen AZ, Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en FC Emmen kwam de huidige nummer drie niet tot een overwinning. Feyenoord won echter ook 'slechts' drie van de laatste zes officiële ontmoetingen, maar had daarbij met Ajax, FC Twente en FC Utrecht wel een veel zwaarder programma.

In de eerste ontmoeting dit seizoen won PSV knap met 4-3 van Feyenoord, dankzij doelpunten van Cody Gakpo, Guus Til en Jarrad Branthwaite. Gakpo was bij eigenlijk alle goals direct betrokken, maar vertrok in de winterstop naar Liverpool. Bij Feyenoord – dat vorig seizoen met 0-4 won en 2-2 gelijkspeelde met Slot tegen PSV – zijn alle doelpuntenmakers en assistgevers van destijds nog wel van de partij, ondanks dat Gernot Trauner en Sebastian Szymanski niet inzetbaar zijn voor coach Arne Slot.

Beide teams missen dus wat spelers, hebben een wisselende vorm en doen bovenin mee om het landskampioenschap. PSV zal in elk geval niet willen verliezen, maar Feyenoord kan gezien de krappe voorsprong op AZ (slechts twee punten) eigenlijk ook niets laten liggen. Als je bij Jack's inzet op een zege van Feyenoord of PSV, dan kun je met één euro inleg vijftig of zelfs honderd euro op je account bijschrijven.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd