Streuer blikt terug op 'soap Zerrouki' en laakt handelen Feyenoord

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 februari 2023 – Ramiz Zerrouki kreeg in januari niet zijn vurig gewenste transfer naar Feyenoord en is nog altijd speler van FC Twente. De middenvelder had graag de stap naar De Kuip gezet, maar de club uit Enschede zag daar niks in. Jan Streuer blikt nog een keer terug op de onderhandelingen met Feyenoord.

Streuer blikt terug op 'soap Zerrouki' en laakt handelen Feyenoord

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De koploper van de Eredivisie wilde op de slotdag van de transfermarkt alsnog zaken doen met Twente. "Dat had ik niet verwacht", stelt technisch directeur Steuer in een uitgebreid interview met Voetbal International. "We waren duidelijk geweest. Wij draaien een goed seizoen, doen mee in de topvijf; dan zit je niet te wachten om goede spelers te verkopen. Als je dan op de laatste dag toch nog komt aankloppen, is dat voor ons behoorlijk vervelend. En dan weet je zelf ook wel dat dat weinig zin heeft."

Lees ook: Streuer ziet Jans stap naar topclub maken: "Ajax, waarom niet?"

Feyenoord legde naar verluidt nog een zak geld met acht miljoen euro op de stoep van De Grolsch Veste. Twente stuurde die echter terug naar Rotterdam. "Het ging eigenlijk ook niet meer om het geld. Het ging om de geloofwaardigheid. We hadden al twee keer gezegd: We doen het niet. Als je dan op het laatste moment opeens wél meewerkt en je kunt geen andere speler terughalen, dan begrijpen de supporters er niks meer van. We hebben dus ook helemaal niet meer onderhandeld."

Transferzomer
Streuer verwacht wel dat Zerrouki over een half jaar wel een mooie stap gaat maken. Het is echter de vraag of er dan nog steeds belangstelling is vanuit De Kuip. "Ik ben ervan overtuigd dat Zerrouki er niet slechter van wordt. Het zal me niets verbazen als PSV en Ajax ook nog voor hem komen, of buitenlandse clubs. Zijn contract loopt volgend jaar af, we hebben nog een optie tot 2025. Maar ik ga ervan uit dat hij komende zomer een mooie transfer gaat maken", sluit Streuer de soap rond Zerrouki af.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Feyenoord

    gerelateerd