Napoli kan titel ruiken maar ziet topscorer in slotfase wegvallen

17 februari 2023, 23:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Napoli heeft vrijdagavond een volgende stap gezet richting de landstitel. De Napolitanen boekten op bezoek bij laagvlieger Sassuolo een probleemloze 0-2 zege. Khvicha Kvaratskhelia en Vitcor Osimhen waren trefzeker, maar laatstgenoemde viel in de slotfase met een spierblessure uit.

Napoli is uitstekend in vorm en lieten dat ook direct in de openingsfase van dit duel blijken. Binnen twaalf minuten kwam de formatie van trainer Luciano Spaletti namelijk al op voorsprong door een uitstekende goal van de Georgische aanvaller Kvaratskhelia. Twintig minuten later werd de marge alweer verdubbeld voor de bezoekers. De topscorer van de Serie A, Osimhen, die kiezelhard binnenschoot: 0-2.

Een heerlijke start voor de Napolitanen in het Mapei Stadium van Sassuolo, dat nog wel even dacht de aansluitingstreffer te maken. Echter zette de VAR vlak voor de rust een streep door de goal van Armand Lauriente, aangezien hij een fractie buitenspel stond tijdens het maken van zijn doelpunt.

In het tweede bedrijf zat er een aansluitingstreffer niet meer in voor de thuisploeg, waardoor Napoli het duel rustig kon uitspelen. Een volgende overwinning werd geboekt, waarmee weer een grote stap richting het landskampioenschap is gezet. Een smetje is echter het uitvallen van Osimhen, die vijf minuten voor tijd met een spierblessure naar de kant moest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen