'Feyenoord prikt datum voor rentree Bijlow vlak voor belangrijke fase'

14 maart 2023, 19:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopt Justin Bijlow na de interlandperiode weer onder de lat te kunnen zetten. De doelman is momenteel herstellende van een polsbreuk, maar het seizoen van de Rotterdammer zit er sowieso nog niet op. Zijn club wil hem dolgraag in de beslissende fase van de competitie weer kunnen gebruiken, meldt het Algemeen Dagblad.

Bijlow raakte begin februari, vlak voor de topper tegen PSV, geblesseerd aan zijn pols. Al snel bleek dat de doelman er lange tijd uit zal zijn. Timon Wellenreuther neemt sinds dat moment de honneurs waar in het doel van de koploper van de Eredivisie. Natuurlijk is Feyenoord druk bezig met het fit krijgen van de eerste keus van trainer Arne Slot. Het is de bedoeling dat Bijlow op woensdag 5 april aanstaande weer van de partij is.

Dan brengt Feyenoord een bezoekje aan stadgenoot Sparta Rotterdam. Vervolgens wachten in de slotfase van het seizoen nog duels met Ajax (beker), RKC Waalwijk, Cambuur, FC Utrecht, Excelsior, Go Ahead Eagles, FC Emmen en Vitesse. Uiteraard kunnen daar mogelijk nog wedstrijden in de Europa League en de finale van de KNVB Beker bij komen. Bijlow moet sowieso de eerste interlands onder bondscoach Ronald Koeman aan zich voorbij laten gaan.

Klassieker

Het lijkt er dus op dat Wellenreuther gaat beginnen aan zijn laatste twee wedstrijden als doelman van Feyenoord. De Duitser doet het redelijk onder de lat in De Kuip, waar Shakhtar Donetsk aanstaande donderdag op bezoek komt. Daarna wacht De Klassieker tegen Ajax. Die wedstrijd werd vorig seizoen ook gemist door Bijlow, die destijds werd vervangen door Ofir Marciano. De goalie uit Israël zag er niet goed uit tijdens de 3-2 nederlaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Woensdag 5 april is dus Sparta - Feyenoord? Doe eerst je huiswerk voordat je wat publiceert!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen