Van Hanegem voorspelt 'grote zak geld' voor Feyenoord binnen paar jaar

17 maart 2023, 16:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem van Hanegem heeft hoge verwachtingen van Santiago Giménez. De spits van Feyenoord verkeert de afgelopen weken in topvorm en werd door Kenneth Perez al de beste spits van de Eredivisie genoemd. Donderdag opende Giménez de score tegen Shakhtar Donetsk. 

In de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad krijgt Van Hanegem de vraag of Giménez een 'Europese topspits' kan worden. "Dat zou kunnen", antwoordt de Kromme. "Ik hoop het. Niet alleen voor hem, maar ook voor Feyenoord. Spitsen zijn vaak egoïstisch, maar hij heeft ook het vermogen om naast zich te kijken en spelers aan te spelen van wie hij zeker weet dat ze gaan scoren. Dan kan Feyenoord er heel veel plezier van hebben. Sowieso op het veld, maar over een paar jaar kan er ook een zak geld binnenkomen. Dan gaat hij heel veel geld opbrengen." 

Lees ookShakhtar Donetsk komt met mooie boodschap voor Feyenoord na vernedering

Op dit moment schat FootballTransfers de waarde van de 21-jarige Mexciaan op 13,4 miljoen euro. Feyenoord lijkt gouden zaken te hebben gedaan, want de club heeft volgens directeur Dennis te Kloese minder dan vier miljoen euro aan Cruz Azul betaald voor zijn komst in de zomer van 2022. Daarvoor kreeg Feyenoord echter maar een deel van zijn transferrechten in handen. Te Kloese heeft aangegeven dat het percentage hoger is dan vijftig procent en dat Feyenoord bij bepaalde prestaties, zoals doelpunten en gespeelde wedstrijden, contractueel verplicht is om percentages 'bij te kopen'. De kans is aanwezig dat dat al is gebeurd.

Van Hanegem drukt Feyenoord verder op het hart om zonder angst toe te leven naar De Klassieker van zondag. "Een ding moet je nooit laten voelen, dat je angst hebt. Ga gewoon spelen, je staat niet voor jan (die met de korte achternaam red.) al heel lang bovenaan dus je hoeft niet in je schulp te kruipen", benadrukt het clubicoon. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen