Crisisclub FC Den Bosch begint met opvallende bankzitter aan thuiswedstrijd

17 maart 2023, 19:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Den Bosch heeft vrijdagavond in de thuiswedsrijd tegen FC Dordrecht weer de beschikking over doelman Wouter van der Steen, die de laatste twee wedstrijden miste door blessureleed. De teruggekeerde keeper heeft direct weer een basisplek; op de reservebank is verrassend genoeg plaats voor keeperstrainer John Vos.

Van der Steen ontbrak tegen PEC Zwolle (13-0 nederlaag) en VVV-Venlo (4-0 nederlaag). In beide wedstrijden zat Konrad Sikking op de bank, maar die is er vrijdagavond niet bij. Op de bank zitten de zeventienjarige Lars Vrolijks en de 36-jarige keeperstrainer John Vos, die in mei 2021 ook al eens op de bank zat vanwege personele problemen.

De achttienjarige Wessel van Esch, die in de afgelopen twee wedstrijden fungeerde als wisselspeler, behoort niet tot de wedstrijdselectie. Het is nog niet duidelijk waarom Sikking en Van Esch ontbreken. Den Bosch staat momenteel op de achttiende plek in de Keuken Kampioen Divisie, met slechts een punt minder dan nummer negentien Dordrecht. Het duel tussen beide clubs, dat om 20.00 uur begint, is dus met recht een kelderkraker. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen