André Bahia voorspelt wie het verschil gaat maken bij Ajax - Feyenoord

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 maart 2023 – André Bahia ziet Feyenoord als de favoriet in De Klassieker van zondag. De 39-jarige Braziliaan maakte deel uit van het laatste elftal van Feyenoord dat won in de Johan Cruijff Arena, in augustus 2005. Het zou hem niets verbazen als die prestatie eindelijk navolging krijgt.

André Bahia voorspelt wie het verschil gaat maken bij Ajax - Feyenoord

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De betreffende Klassieker, die met 1-2 werd gewonnen door doelpunten van Salomon Kalou en Dirk Kuyt, was voor Bahia de eerste kennismaking met de rivaliteit. Hij speelde daarna nog veel meer Klassiekers en genoot altijd van die wedstrijden. "Ik vond ze schitterend. Ajax heeft namelijk altijd goede voetballers. De strijd met Ryan Babel en Luis Suárez vond ik bijvoorbeeld mooi", vertelt de voormalig verdediger aan RTV Rijnmond.

Bahia ziet een belangrijke rol weggelegd voor de aanvoerder van Feyenoord. "Orkun Kökçü gaat met zijn techniek het verschil maken. Hij speelt momenteel prima bij Feyenoord en heeft alles over voor dit team. Zijn doelpunten zijn dit seizoen heel belangrijk voor de ploeg. De basis van Feyenoord, dát is Kökçü."

Toen Feyenoord voor het laatst won in Amsterdam, waren er nog uitspporters aanwezig. Dat was volgens Bahia ook belangrijk. "Door hen werden we echt gesteund. De supporters van Feyenoord zijn de beste. Ze zijn er altijd bij. Ik volg hen. Feyenoord zit in mijn hart. Jammer dat ze er komende zondag niet bij zijn. De steun van de supporters is namelijk belangrijk voor de spelers."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd