Marco van Basten komt niet opdagen bij Rondo, daags na landstitel PSV

6 mei 2024, 21:00   Bijgewerkt: 6 mei 2024, 22:25
Foto: © Ziggo Sport

Marco van Basten ontbreekt in de aflevering van Rondo van maandagavond. De vaste analist van het televisieprogramma op Ziggo Sport is ziek, zo onthult presentator Wytse van der Goot bij aanvang van het programma.

Van Basten is normaal gesproken een vast gezicht bij Rondo. De oud-topspits is maandagavond echter ziek en wordt vervangen door oudgediende Jan Mulder. De andere tafelgasten van maandagavond zijn Rafael van der Vaart, Guus Hiddink en Ronald Waterreus.

Artikel gaat verder onder video

De aflevering van Rondo staat maandagavond vooral in het teken van het kampioenschap van PSV. De Eindhovenaren legden zondag dankzij een 4-2 overwinning op Sparta Rotterdam beslag op de 25ste landstitel in de clubhistorie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kenneth Perez: 'Opvallend en gek dat hij naar Ajax gaat, ik dacht echt dat hij karakter had'

Kenneth Perez is verrast. "Ik vind het wel opvallend dat je blijkbaar zó graag bij Ajax wil komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

rene van gool
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Hier zie nou een 020 man die zich ziek meld omdat hij niet op kan tegen gus Hiddink en helemaal niet blij is met het kampioenschap van psv . Hieruit blijkt hij zijn naam pannenkoek het beste bij hem past

BENNINK24
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Geef hem groot gelijk , was er ook niet gaan zitten , en al helemaal niet over psv.

Gust
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Je bent dezelfde flapdrol als Van Basten.

Objectief
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Van Basten laat zich altijd zo kennen haha. Zo dom dat hij niet inziet dat hij gigantisch voor paal zit door altijd ergens anders over te beginnen als het over PSV gaat. Complete jaloersheid omdat PSV zo goed is en alles intern op orde heeft. Mr. van Basten, blijf eens eerlijk en durf gewoon te zeggen dat PSV dit seizoen van een andere categorie was en veel beter was dan Feyenoord. Zeggen dat Feyenoord veel beter speelt terwijl PSV zelfs met een selectie dun in de verdedigers veel beter gepresteerd heeft. PSV heeft meer punten en een veel beter doelsaldo en speelt fantastisch voetbal. Dus mr. van Basten, wake up !

Gust
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Wat is die Van Basten een verschrikkelijke kerel daarom heeft Rondo zo'n slechte kijkcijfers. Ik snap niet dat zo'n verwaande kwast voor zo'n programma's uitgenodigd word? Het blijkt wel dat hij geen verstand van voetbal heeft, anders zou hij wel bij een club trainer zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen