Bizar nieuws uit Azië: Maleisisch voetballer wordt overgoten met bijtend zuur in winkelcentrum

9 mei 2024, 09:43
Foto: © Imago

Selangor FC speelt deze vrijdag een wedstrijd, maar zou deze graag verplaatsen omdat één speler van de selectie het slachtoffer zijn geworden van geweld. Rechtsbuiten Faisal Halim ligt op de intensive care nadat hij in een winkelcentrum werd overgoten met bijtend zuur. Eerder zagen we dezelfde taferelen al bij Akhyar Rashid van Terengganu FC, toen hij werd aangevallen door twee overvallers na zijn training.

Vrijdag is er een wedstrijd van Selangor om de Charity Shield, maar de ploeg van Halim wil deze wedstrijd liever verplaatsen. Sterker nog, Selangor heeft besloten niet mee te spelen in de wedstrijd van komende vrijdag. In een statement heeft de Maleisische club laten weten dat de veiligheid van de selectie altijd op één staat.

Artikel gaat verder onder video

“Na veel overleg en gedetailleerde gesprekken met verschillende partijen na een reeks criminele incidenten en recente bedreigingen waarbij verschillende spelers betrokken waren, heeft de club besloten niet deel te nemen aan de Charity Shield-wedstrijd van 2024. De veiligheid is in het grootste belang”, zo leest het statement.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Marino Pusic kon niet met druk omgaan, raakte gestrest en heeft Feyenoord-sensatie gekleineerd

Marino Pusic heeft Feyenoord-speler Mats Wieffer in hun gezamenlijke verleden bij FC Twente gekleineerd, zo vertelt FC Twente-watcher Leon ten Voorde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen