"Lijkt of El Hamdaoui de trainer heeft geslagen"

Ger
8 maart 2011, 09:18   Bijgewerkt: 8 maart 2011, 09:45

Frank de Boer moet met het initiatief komen om de patstelling rondom Mounir El Hamdaoui te doorbreken. Dat is althans de mening van Sigi Lens, de zaakwaarnemer van de 26-jarige aanvaller.

El Hamdaoui werd door De Boer teruggezet naar Jong Ajax omdat hij zich tijdens de rust van het bekerduel met RKC Waalwijk zou hebben misdragen. De Marokkaan trainde maandag individueel op De Toekomst omdat de beloften van de Amsterdamse club een oefenwedstrijd speelden tegen Jong FC Utrecht.

Na het duel met AZ liet De Boer juist weten dat de sleutel bij El Hamdaoui ligt. Volgens Lens steekt de situatie anders in elkaar. "Mounir heeft de sanctie niet opgelegd, ik heb de sanctie niet opgelegd, het is De Boer die dat heeft gedaan", zegt Lens in De Telegraaf. "En dus is hij de enige die de sanctie ook weer ongedaan kan maken. De bal ligt bij De Boer en niet bij Mounir. Die kan niet uit zichzelf zeggen: ik kom weer. De trainer zal intern met de situatie aan de slag moeten."

"Dit is iets tussen trainer en speler, maar op persoonlijke titel wil ik er wel iets over zeggen. In mijn eigen carrière heb ik heel wat ergere dingen meegemaakt in een kleedkamer, tot vechtpartijen aan toe. Als je dan alle commotie ziet, dan lijkt het wel of Mounir de trainer heeft geslagen ofzo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen