'Ajax wil Janssen naar ArenA halen'

17 mei 2011, 07:30   Bijgewerkt: 17 mei 2011, 08:00

Theo Janssen is wellicht volgend seizoen te bewonderen in het shirt van Ajax. Trainer Frank de Boer van de Amsterdammers is volgens De Telegraaf zeer gecharmeerd van de middenvelder van FC Twente. De kersverse landskampioen zou bereid zijn om te voldoen aan de gelimiteerde transfersom van drie miljoen euro.

"We zijn zeer geïnteresseerd in Theo", zo laat De Boer in het dabgblad optekenen. "Thulani Serero is al overgenomen van Ajax Cape Town en daarnaast zijn we nog met drie jongens bezig".

Ook Janssen zou wel oren hebben naar een overstap naar Amsterdam en zinspeelde direct na afloop van het verloren duel tegen Ajax (3-1) op een vertrek bij de Tukkers. "Je kon in deze wedstrijd zien wie de mannen waren en wie niet. Ik ben teleurgesteld in mijn ploeggenoten. Ik ga volgende week met mijn zaakwaarnemer zitten en dan hoop ik dat er iets moois bij zit." 

Maandagavond wist Voetbal International te melden dat Ajax deze week Derk Boerrigter verwacht te presenteren als nieuwe aanwinst. Voor de vleugelspeler van RKC Waalwijk ligt een contract tot 2014 klaar. De Amsterdammers zijn het nagenoeg eens over de transfersom met de kampioen van de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen