Bilbao wint thuisduel van Celta de Vigo

16 september 2013, 23:59   Bijgewerkt: 17 september 2013, 00:01

Athletic de Bilbao heeft maandagavond een verdiende overwinning op Celta de Vigo weten te behalen. In het eigen San Mamés stadion werd het 3-2 in het voordeel van Bilbao. Met de zege klimt Bilbao naar de vijfde plaats in de Primera División, met negen punten uit drie wedstrijden.

Los Leones kenden een valse start tegen Celta, aangezien de uitploeg na een kwartier spelen op voorsprong wist te komen, dankzij een doelpunt van Charles. De treffer zorgde ervoor dat Bilbao wakker schrok, aangezien een paar minuten later de gelijkmaker al tot stand kwam, via Mikel San José. Celta kreeg na een klein half uur spelen de uitgelezen mogelijkheid om weer op voorsprong te komen, maar Charles (maker van de 0-1) faalde vanaf elf meter.

Na rust nam Bilbao duidelijk het heft in handen. Dit resulteerde in twee doelpunten: na ruim een uur spelen werd een voorzet van Iker Muniain door Andoni Iraola tot doelpunt gepromoveerd en vlak daarna was Benat Extebarria verantwoordelijk voor een verdubbeling van de marge. Tien minuten voor tijd vond Celta nog aansluiting via Santi Mina, maar dit kon niet voorkomen dat de drie punten in Bilbao zouden blijven.

Eerder op de avond speelden Elche CF en Real Valladolid met 0-0 gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen