Verbeek heeft smaak te pakken met Nürnberg

2 februari 2014, 17:26   Bijgewerkt: 3 februari 2014, 00:10

Trainer Gertjan Verbeek lijkt met zijn 1. FC Nürnberg definitief de weg naar boven te hebben ingezet. Een week na de overtuigende overwinning op Hoffenheim (4-0), was Der Club zondag ook met 3-1 te sterk van het Hertha BSC van Jos Luhukay.

Hoewel het spel van Nürnberg ook voor de winterstop al prima was, slaagde de ploeg van Verbeek er pas een week geleden in voor het eerst dit seizoen te winnen in de Bundesliga. De oefenmeester kon daarop eindelijk zijn baard afscheren, maar ook zonder gezichtsbeharing lukte het Verbeek zijn ploeg naar een zege te leiden.

Zijn landgenoot Luhukay was ditmaal het slachtoffer. De hoofdstedelingen kwamen in de vierde minuut nog wel op voorsprong door een doelpunt van Adrian Ramos, maar de Neurenbergers toonden veerkracht. Markus Feulner en twee doelpunten van Josip Drmic brachten Nürnberg de drie punten en de veilige vijftiende plek op de ranglijst.

HSV-trainer Bert van Marwijk zal echter minder blij zijn met het succes van Verbeek. Diens ploeg zakt door de zege van Nürnberg naar de zeventiende plek, die aan het einde van het seizoen degradatie uit de hoogste Duitse divisie betekent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen