Scorende Berbatov maakt indruk bij Monaco

13 februari 2014, 12:34   Bijgewerkt: 13 februari 2014, 14:09

AS Monaco heeft woensdagavond de kwartfinales van de Coupe de France bereikt, door na verlenging Nice uit te schakelen (1-0). Grote man was doelpuntenmaker Dimitar Berbatov. Hij ontving na afloop van het duel de complimenten van trainer Claudio Ranieri.

Berbatov kwam op de laatste dag van de winterse transferperiode over van Fulham, en vervangt de geblesseerde Radamel Falcao. Afgelopen weekend maakte hij zijn debuut voor de Monegasken in de topper tegen Paris Saint Germain. "Ik heb hem gevraagd om tussen de linies te spelen en dat heeft hij heel erg goed gedaan", zei de trainer na afloop tegen L'Equipe over het optreden van de aanvaller. De coach had zijn elftal op meerdere plekken gewijzigd. "Ik bracht de nodige veranderingen aan in de ploeg, omdat we deze week drie wedstrijden spelen."

"Ik wist dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. We hebben die ochtend zelfs nog op strafschoppen geoefend", vervolgde Ranieri. De Bulgaarse spits voorkwam echter een penaltyserie, door in de 114e minuut te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen