Nieuwe hoofdtrainer van Ajax zit vanavond al in de Johan Cruijff ArenA

24 april 2024, 19:21   Bijgewerkt: 24 april 2024, 19:34
Foto: © ESPN

Ajax maakt serieus werk van de komst van Graham Potter. Verslaggever Cristian Willaert van ESPN meldt woensdagavond voorafgaand aan het thuisduel van de Amsterdammers met Excelsior (21.00 uur) dat de Engelse trainer ‘vandaag of morgen zelfs al in Amsterdam zal zijn’. Sterker nog: Willaert sluit niet uit dat Potter vanavond al op de tribunes van de Johan Cruijff ArenA zit.

De naam van Potter zingt al enige tijd rond bij Ajax. De momenteel clubloze coach zou eerder hebben bedankt voor de trainersfunctie van volgend seizoen, maar vanuit Engeland sijpelden dinsdag plots door dat Potter in het kielzog van Alex Kroes, die als algemeen directeur zou moeten terugkeren bij Ajax, mogelijk volgend seizoen naar Amsterdam zal trekken.

Artikel gaat verder onder video

Dat gerucht wordt woensdag bevestigd door ESPN. “Het lijkt erop dat Ajax werk maakt van de trainer van volgend jaar. Onze aanwijzingen zijn dat Ajax zeer serieus zou spreken met Graham Potter. Sterker nog: hij zou vandaag of morgen zelfs al in Amsterdam zijn. Misschien zien hem wel straks wel op de tribune”, zegt Willaert.

Twitteraar Sam C, onder meer verbonden aan het invloedrijke TheUnitedStand, schrijft kort na de berichtgeving van ESPN op X dat Potter vanavond aanwezig zal zijn in de Johan Cruijff ArenA om het duel van Ajax met Excelsior te bekijken. Hij zal onder meer vergezeld worden door Kroes. “De verwachting is dat Ajax een deal voor morgen wil sluiten”, klinkt het.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Josep Guardiola zet Bayern München-smaakmaker bovenaan verlanglijst'

'Josep Guardiola wil voor een absolute transfershock zorgen: man van 95,7 miljoen moet naar Manchester City komen.'

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

graham potter zat halverwege de wedstrijd alweer in het vliegtuig heb ik gehoord!! die dacht ze denken dat ik GEK ben maar dit dus niet!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen