Van Rhijn blij met nieuwe aanbieding Ajax

8 maart 2014, 08:53

Ricardo van Rhijn gaat binnen afzienbare tijd zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Ajax. De 22-jarige rechtsback heeft een nieuwe aanbieding ontvangen en is daar zeer tevreden over, zegt hij in De Telegraaf. De nieuwe verbintenis loopt tot de zomer van 2017.

"Er zijn gesprekken aan de gang en Ajax sprak het vertrouwen in me uit. De club heeft me aanbiedingen tot de zomer van 2017 én 2018 gedaan, waar waardering uit spreekt. En dat wil ik terugbetalen. Zij willen graag dat ik verleng en ik wil hier blijven, dus daar komen we uit. Dat mag geen probleem opleveren", is de duidelijke taal van de rechtervleugelverdediger. Wanneer de deal officieel bekrachtigd wordt, weet de zevenvoudig Oranje-international nog niet. "Bij het officiële tekenen zal niet heel veel haast zijn, omdat het nu een heel belangrijke periode in het seizoen is. Ik wil me focussen op Ajax en mijn eigen spel. Ik heb bij Ajax nog veel te leren, wil zorgen dat ik een onmisbare kracht word en de komende tijd kan ik dat bewerkstelligen."

Van Rhijn maakte onder Louis van Gaal lang deel uit van Oranje, maar lijkt kansloos voor een plekje in de WK-selectie. Hij heeft Daryl Janmaat, Gregory van der Wiel en Paul Verhaegh in de pikorde voor zich.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen