Nog altijd elf geblesseerden bij VVV Venlo

13 maart 2014, 15:29

De lijst met afwezigen is iets korter geworden, maar VVV Venlo-coach René Trost heeft nog altijd de nodige personele problemen. In aanloop naar de topper van komende vrijdag tegen FC Dordrecht kampen elf spelers met een blessure. Negen daarvan kunnen sowieso niet spelen, zegt de trainer op de clubsite.

Yuki Otsu, Bas Hendriks, Jerold Promes, Travis Cooper, Dylan Donkers en Roy Heesen zijn door blessures al geruime tijd uitgeschakeld, afgelopen weekend viel ook Aron Gielen weg. Bovendien zijn Randy Wolters en Selman Sevinç nog niet voldoende hersteld van blessures en kampen Guus Joppen en Leon de Kogel met lichte kwetsuren. Beide spelers kunnen mogelijk wel meedoen, maar zeker niet in de basis beginnen.

"Veel blessures en een paar spelers die niet fit of nog niet fit genoeg zijn. We hoopten na de wedstrijd tegen Achilles dat de ziekenboeg wat leger zou raken, maar Aron is erbij gekomen en Leon en Guus zijn onzekerheidjes, daar kunnen we pas op de wedstrijddag over beslissen", verzucht de oefenmeester.

Afgelopen weekend tegen Achilles miste Trost maar liefst veertien spelers, waarvan twee (Pim Balkestein en Oguzhan Türk) door schorsingen. Dat duo kan tegen Dordrecht wel weer meedoen. "Dat is dan wel weer positief. Maar dit is niet waar we vorige week op hoopten", baalt Trost, die ondanks alle afwezigen hoopt op een goed resultaat. "Wie er ook speelt, iedereen is gemotiveerd. Het is een rechtstreeks duel om de tweede plaats én we hebben wat recht te zetten na de dikke nederlaag tegen FC Dordrecht toen we daar op bezoek waren."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen