De Jonge: "Ik heb veel respect voor NEC"

28 maart 2014, 18:36

Heracles Almelo-coach Jan de Jonge mist zaterdag in de uitwedstrijd tegen NEC alleen Dario Vujicevic. De middenvelder is al langer geblesseerd aan de voet. Verder is iedereen inzetbaar in De Goffert, tot tevredenheid van De Jonge.

"We hebben het vrije weekend kunnen benutten om de jongens die wat pijntjes hadden weer fit te krijgen", zegt De Jonge op de clubwebsite. Heracles kwam afgelopen weekeinde niet in actie vanwege de nucleaire top in Den Haag. "Het is mooi dat dat gelukt is, we zullen iedereen bikkelhard nodig hebben om de komende tijd punten te halen."

Om te beginnen tegen NEC, de nummer voorlaatst van de ranglijst. De Nijmeegse tegenstander strandde woensdag in de halve finale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle. Wel werd afgelopen weekend, na een 2-0 achterstand, met 2-2 gelijkgespeeld bij SC Heerenveen. De Jonge: "Ik heb veel respect voor NEC. Het is een stugge ploeg met een spits, Michael Higdon, die veel scoort. Hoe ze precies gaan spelen is lastig in te schatten. Rens van Eijden is geschorst en ze hadden tegen PEC Zwolle ook nog wat probleempjes op blessuregebied."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen