Simeone: "Diego Costa wilde veld niet verlaten"

2 april 2014, 08:37

In aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona was lang onduidelijk of Diego Costa zou kunnen spelen. De spits van Atletico Madrid kampte met een blessure aan zijn dijbeen, maar verscheen toch in de basis. Dat bleek geen gelukkige beslissing, want binnen een half uur moest hij gewisseld worden.

Costa greep, na een kort sprintje, naar zijn hamstring. Hij verliet het veld, maar keerde na een discussie met coach Diego Simeone weer terug binnen de lijnen. Niet veel later volgde echter toch de onvermijdelijke wissel. "Diego Costa wilde het veld niet verlaten", zegt Simeone over het opmerkelijke tafereel rond de spits. "We zullen donderdag zien wat voor blessure hij heeft, voorlopig kunnen we er alleen het beste van hopen."

De vervanger van Diego Costa, middenvelder Diego, zette Atletico vervolgens met een enorme poeier op een 0-1 voorsprong. "Ik ben heel blij met Diego en het doelpunt dat hij gemaakt heeft. Dit had hij even nodig. Diego kan voor ons in de laatste weken van het seizoen een bepalende speler worden", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen