Cambuur naar NEC: "Voelt als kampioenswedstrijd"

4 april 2014, 14:48

Bij SC Cambuur ligt de focus na een onrustige week weer op voetbal. Na het noodgedwongen vertrek van trainer Dwight Lodeweges en de nederlaag tegen FC Utrecht (1-0) kan de promovendus zich dit weekend op bezoek bij NEC Nijmegen veilig spelen.

Cambuur staat elfde, maar won dit seizoen als enige ploeg in de Eredivisie nog niet één keer buitenshuis. "De eerste uitoverwinning kom steeds dichterbij, en laat hem na deze hectische week morgen maar komen. Dat zou fantastisch zijn voor de club", zegt interim-trainer Henk de Jong op de site van de club. De coach verwacht echter geen eenvoudige zege voor Cambuur. "Het wordt hoe dan ook geen gemakkelijke wedstrijd. NEC heeft de punten ook hard nodig en ze zullen er vol voor gaan. Het voelt haast als een kampioenswedstrijd."

Op de training van vrijdag verlieten centrale verdedigers Ramon Leeuwin en Martijn van der Laan vroegtijdig het veld. "Ze waren wat stijf, maar verder niks spannends. We staan er over het algemeen goed op", zegt De Jong, die Marlon Pereira als vervanger van de geschorste Lucas Bijker gaat opstellen. "Het is een groot compliment voor die jongen dat dit zo vanzelfsprekend is. Hij heeft het ook altijd fantastisch ingevuld, Marlon is een echte teamspeler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen