Blanc vond verschil klein: "Ervaring geeft doorslag"

9 april 2014, 07:00

Paris Saint Germain stapte het veld van Stamford Bridge dinsdag vol vertrouwen op, aangezien het in eigen huis met 3-1 had gewonnen van Chelsea. In het tweede deel van het tweeluik keken de Parijzenaars lang tegen een 1-0 achterstand aan, waardoor ze virtueel door waren naar de halve eindstrijd van de Champions League. Een later treffer van Chelsea-invaller Demba Ba gooide echter roet in het eten.

"Er heerst teleurstelling. We waren zo dicht bij het bereiken van de halve finale", treurt PSG-coach Laurent Blanc na de uitschakeling op UEFA.com. "Maar, men moet weten dat we het tegen een zeer goed Chelsea moesten opnemen. Ik dacht dat we misschien tegen hen zouden scoren vanuit de counter, maar we waren niet in staat om dit te doen. Chelsea bleef erin geloven en uiteindelijk werd dit beloond", concludeert de Franse coach.

"In zijn totaliteit vond ik het verschil klein", vervolgt Blanc. "We hadden door kunnen gedaan, maar helaas voor ons is dit lot toebedeeld aan Chelsea. Hoewel het verschil in niveau tussen beide teams over twee wedstrijden zeer klein was, denk ik dat de ervaring van Chelsea uiteindelijk de doorslag heeft gegeven", zegt de oefenmeester van PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen