Conte: "Benfica is sterkst mogelijke tegenstander"

11 april 2014, 11:10

Juventus schaarde zich donderdagavond ten koste van Olympique Lyon bij de laatste vier van de Europa League. Zodoende is La Vecchia Signora de eerste Italiaanse halve finalist sinds het seizoen 2007-2008, toen Fiorentina de halve eindstrijd wist te bereiken. Juventus-coach Antonio Conte is het oneens met de mensen die stellen dat zijn ploeg steeds makkelijk wint.

"Iedereen die denkt dat het allemaal gemakkelijk verloopt voor ons heeft het helemaal verkeerd", sprak Conte na afloop van het met 2-1 gewonnen duel met Lyon. "Het is niet zo dat de rode loper voor ons uitgerold wordt, omdat wij Juventus zijn", aldus de coach, die het karwei nu ook wel afmaken: "Presteren in Europa is een belangrijk doel. Juventus heeft dit stadium van het toernooi al tien jaar niet meer bereikt", beseft Conte.

Juventus kan in de halve finale gekoppeld worden aan Benfica, Sevilla of Valencia. "Ik denk dat Benfica de sterkst mogelijke tegenstander is", zegt Conte. De loting staat voor vanmiddag (vrijdag) gepland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen