Verbeek in het nauw: "Winnen, dat is ons probleem"

22 april 2014, 08:36

Degradatie naar de Tweede Bundesliga is dit weekend weer dichterbij gekomen voor 1.FC Nürnberg. De ploeg van coach Gertjan Verbeek verloor voor eigen publiek afgetekend van Bayer Leverkusen (1-4) en blijft daardoor steken op de zeventiende plaats, onder de rode streep. Het enige goede nieuws van dit weekend was dat concurrent Hamburger SV ook verloor, waardoor plek zestien binnen bereik blijft.

De nummers achttien en zeventien degraderen rechtstreeks in Duitsland, wie als zestiende eindigt speelt een play-off tegen de nummer drie van de Tweede Bundesliga. Dat lijkt momenteel het hoogst haalbare voor Nürnberg, want de achterstand op plek vijftien is met nog drie duels te gaan opgelopen tot vijf punten.

Ook Verbeek geeft toe dat de situatie problematisch is. "Als we op dit moment nog zes duels te gaan hadden gehad, had ik gezegd dat we nog drie keer moesten winnen. Dat kan nog steeds, misschien zijn twee zeges ook wel genoeg. Maar we moeten eerst maar eens gaan winnen, dat is op dit moment het grote probleem."

1.FC Nürnberg won slechts één van zijn laatste negen wedstrijden in de Duitse Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen