Atlético tekent beroep aan tegen megaschorsing Simeone

26 augustus 2014, 12:57

Hoewel Diego Simeone liet doorschemeren dat hij zijn schorsing van acht wedstrijden wel kon begrijpen ("Ik heb een fout gemaakt en het is logisch dat ik daarvoor moet boeten"), legt zijn werkgever Atlético Madrid zich niet zomaar neer bij de forse sanctie tegen de Argentijnse coach. Enrique Cerezo, de voorzitter van de regerend kampioen van Spanje, stelt dat de club in beroep gaat tegen de uitspraak.

Simeone kreeg de acht wedstrijden schorsing opgelegd, omdat hij tijdens de Supercup-wedstrijd tegen Real Madrid (1-0 winst) wegens wangedrag naar de tribunes werd verwezen door de dienstdoende arbiter. Hij verkocht de vierde official een tikje tegen zijn achterhoofd en dat kwam de keuzeheer nogal duur te staan.

"Er is een commissie die een uitspraak heeft gedaan, waardoor er niet meer veel te zeggen is", sprak Cerezo tegen Canal Plus. "We zullen nu moeten afwachten wat er uit het beroep zal komen. We gaan niet akkoord met de schorsing, omdat we gezond verstand hebben", sneert de Atlético-preses.

Zonder Simeone op de bank, maar met de coach op de tribune, morste Atlético maandagvond twee punten. Op visite bij Rayo Vallecano kwam de titelverdediger niet verder dan een doelpuntloze remise.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen