Conte nodigt Balotelli niet uit en heeft Pellè ook niet nodig

31 augustus 2014, 11:44

Het Nederlands elftal treedt op 4 september in een oefeninterland aan tegen Italië, maar hoeft niet te vrezen voor Mario Balotelli. De op het WK meest bekritiseerde Italiaans international heeft geen invitatie ontvangen van de kersverse bondscoach Antonio Conte.

De opvolger van de na het teleurstellend verlopen WK opgestapte Cesare Prandelli kiest in de voorhoede voor Mattia Destro, Stephan El Shaarawy, Sebastian Giovinco, Ciro Immobile, Pablo Osvaldo en Simone Zaza. Hij heeft dus geen plek ingeruimd voor Balotelli, die deze zomer van AC Milan naar Liverpool transfereerde. Ook Graziano Pellè, die Feyenoord deze zomer voor Southampton verruilde, ontbreekt in de selectie van La Squadra Azzurra.

Oranje speelt tegen Italië in het Stadio San Nicola in Bari. Het is de eerste wedstrijd voor Conte, die op 9 september met Italië tegen Noorwegen speelt in de EK-kwalificatiereeks.

De selectie van Italië

Doel: Buffon (Juventus), Padelli (Torino), Perin (Genoa), Sirigu (PSG)

Verdediging: Astori (Roma), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Paletta (Parma), Ranocchia (Inter)

Middenveld: Candreva (Lazio), Darmian (Torino), De Rossi (Roma), De Sciglio (Milan), Florenzi (Roma), Giaccherini (Sunderland), Maggio (Napoli), Marchisio (Juventus), Parolo (Lazio), Pasqual (Fiorentina), Poli (Milan), Verratti (PSG)

Aanval: Destro (Roma), El Shaarawy (Milan), Giovinco (Juventus), Immobile (Borussia Dortmund), Osvaldo (Inter), Zaza (Sassuolo)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen