Pastoor: "Diep teleurgesteld in houding van AZ"

Ger
7 november 2014, 08:31

Alex Pastoor houdt gemengde gevoelens over nu er eindelijk een regeling is getroffen om zijn nog twee jaar doorlopende contract bij AZ af te kopen. De trainer werd in september op non-actief gezet, omdat hij volgens de Alkmaarse club vertrouwelijke informatie naar de media had gelekt.

Volgens de getroffen regeling trekt AZ de beschuldigingen in. "Het blijft een krankzinnig verhaal", zegt Pastoor in De Telegraaf. "Ik ben nog steeds diep teleurgesteld in de houding van AZ. Ik ben mijn baan kwijt en was liever aan het werk gebleven. Ik zie de getroffen regeling als een volledige rehabilitatie en troost me met de gedachte dat de mensen die mij lief hebben exact weten hoe het zit. Daarom ook mijn mixed feelings, al valt er ook een last van mijn schouders nu alles achter de rug is."

"Dit was een van de meest bizarre zaken die ik ooit heb meegemaakt", aldus VVCS-directeur Louis Everard, die Pastoor juridisch bijstond. "Ik vind het nog steeds uiterst merkwaardig dat hij als goed functionerende werknemer het veld moest ruimen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen