FCUpdate.nl wenst jullie een prachtig 2015

1 januari 2015, 00:00   Bijgewerkt: 31 december 2015, 11:14

De redactie van FCUpdate.nl wenst al zijn lezers een gelukkig, gezond en sportief 2015 toe. Wij zullen er ook in het nieuwe jaar alles aan doen om jullie op de best mogelijke manier op de hoogte te houden van al het nieuws uit de voetbalwereld, zoals we ook de afgelopen jaren gedaan hebben.

Het voetbaljaar 2014 was prachtig en zal niet snel vergeten worden. In clubverband waren er in het eerste half jaar de fraaie successen van onder meer Ajax, Atlético Madrid, Real Madrid en PEC Zwolle, waarna Oranje op het WK in Brazilië vriend en vijand verbaasde door derde te worden. De wereldtitel ging naar Duitsland, dat in een nu al legendarische halve finale gehakt maakte van Brazilië. In de tweede helft van het seizoen zakte Oranje ver weg, maar redden PSV, Ajax en Feyenoord de Nederlandse eer door Europees te overwinteren.

We hopen dat ook 2015 veel memorabele en prachtige voetbalmomenten zal brengen. Oranje moet plaatsing voor het EK van 2016 veiligstellen, terwijl de nationale vrouwenploeg voor het eerst in de historie deelneemt aan een WK. En krijgt de Eredivisie een nieuwe kampioen, of blijft Ajax de concurrentie toch weer voor?

Hoe het jaar ook loopt, met FCUpdate.nl hoef je niets te missen. We gaan ook in het nieuwe jaar ons best doen om het laatste nieuws, de leukste video's en de mooiste foto's voor jullie samen te brengen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen