Vreman blij met nieuwe koers: "Laat maar zien wie we zijn"

13 januari 2015, 13:47

Hoofdtrainer Jan Vreman van De Graafschap staat volledig achter de nieuwe koers van de club. In een zeer openhartige verklaring op de eigen clubsite erkennen de Superboeren dat er de afgelopen jaren grote fouten gemaakt zijn. Het wil terug naar zijn roots: duidelijke normen en waarden, hard werken, niet piepen en recht voor zijn raap. "We willen zorgen voor spektakel en beleving. Dat betekent trainers en voetballers die bij ons passen. Die trots zijn op waar we vandaan komen en wie we zijn, 'Superboeren'. Veel regionale en hard werkende spelers die zich met hun leeuwenhart inzetten om onze belofte waar te maken", aldus de club.

Vreman, geboren in de Achterhoek en als speler zijn hele carrière actief voor De Graafschap, kan zich helemaal vinden in deze visie. "De club was al langer zoekende, dat merkte je aan alles. Het was een intensieve periode waar we doorheen zijn gegaan. Maar toch merkten we al snel dat we de gemene deler te pakken hadden. Ook de technische staf kan zich helemaal vinden in bovengenoemde opsomming. Je moet hier eerst willen werken en dan komt het voetbal. Laat maar zien waar we vandaan komen en wie we zijn", stelt hij op de clubsite.

De Graafschap benadrukt dat de nieuwe missie en visie van de club niet gebaseerd zijn op 'de positie op de ranglijst'. "Maar wel in de overtuiging dat, als de hele Achterhoek weer trots is op, zich onvoorwaardelijk herkent in en bindt aan De Graafschap, we dan op het hoogste niveau thuis horen en daar ook weer komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen