QPR komt met statement: "Redknapp blijft"

19 januari 2015, 13:04

De positie van Harry Redknapp bij Queens Park Rangers is, ondanks de matige resultaten dit seizoen, geen onderwerp van discussie voor de clubleiding. In een verklaring op de clubsite laat Tony Fernandes, de eigenaar van de Londense ploeg, weten dat Redknapp voorlopig gewoon hoofdtrainer blijft.

Met Redknapp op de bank won Queens Park Rangers niet één van zijn laatste vijf wedstrijden in de Premier League. Afgelopen weekend werd thuis met 0-2 verloren van Manchester United, een week eerder ging de ploeg met 2-1 onderuit bij rivaal Burnley. Inmiddels is de ploeg afgezakt naar de voorlaatste plaats.

Toch hoeft Redknapp niet te vrezen voor zijn baan, maakt Fernandes duidelijk. "Er zijn veel geruchten over zijn positie, dus daar wil ik een eind aan maken zodat we weer met z'n allen vooruit kunnen kijken. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat Harry de juiste man is om ons uit de huidige situatie te krijgen. Dit is zijn selectie, hij is degene die ons vooruit kan helpen. Hij heeft er de ervaring voor en is vastbesloten om het tij te keren."

De volgende competitiewedstrijd van QPR, waar Leroy Fer speelt, is 31 januari tegen Stoke City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen