Van Duinen boos op ADO-leiding: "Ik stond echt perplex"

20 januari 2015, 21:50

Mike van Duinen is niet blij met de handelswijze van ADO Den Haag. De club wees in de zomer biedingen van FC Groningen en AZ op de spits af en deed daarbij de toezegging dat het zich in de winter constructiever zou opstellen als er concrete belangstelling in Van Duinen zou zijn. Per sms heeft de aanvaller echter van directeur Maarten Fontein te horen gekregen dat een transfer ook deze maand onbespreekbaar is.

"Afgelopen zaterdag kwam er opeens een sms van directeur Maarten Fontein die even ter informatie aangaf dat ik niet te koop ben", vertelt Van Duinen in AD Sportwereld. De aanvaller was met stomheid geslagen door het bericht. "Ik stond echt perplex. Het is echt niet zo dat ik koste wat het koste weg wil bij ADO Den Haag, want het is en blijft mijn club. Maar ik vind wel dat als er afspraken worden gemaakt, die moeten worden nageleefd."

Van Duinen, wiens contract tot 2016 loopt, krijgt stilaan een punthoofd van alle transferperikelen. "De afgelopen twee jaar zijn er al zes transfers op niets uitgelopen. Ik kan er een boek over schrijven." Hij sprak inmiddels met coach Henk Fraser over de situatie. "Hij zal ondanks de zoveelste teleurstelling niets aan mij merken. Dat kan ik hem maar ook de fans niet aan doen. Ik zal tot de laatste dag van mijn contract alles geven voor ADO."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen