Newcastle maakt seizoen af met coach Carver

26 januari 2015, 16:41   Bijgewerkt: 26 januari 2015, 17:22

Newcastle United opteert ervoor om geen nieuwe hoofdcoach aan te stellen voor het restant van het huidige seizoen. The Magpies laten interim-coach John Carver tot aan het einde van het seizoen aan het roer staan. Dat heeft de Premier League-club via de officiële kanalen bevestigd.

De 50-jarige Carver was de rechterhand van manager Alan Pardew, die eerder deze maand naar zijn oude liefde Crystal Palace verkaste. Sindsdien zwaait Carver met de scepter op St. James' Park. Na het vertrek van Pardew verloor Newcastle drie van haar vier wedstrijden. Er werd verder één keer gelijkgespeeld. Momenteel staat de club op de elfde plaats in de competitie.

Carver gaf onlangs al aan maar wat graag als hoofdcoach aan de slag te willen gaan bij Newcastle. "Het is nu aangekondigd dat Alan vertrokken is. Toen alle berichten over zijn aanstaande vertrek nog de ronde deden was het voor mij moeilijk om te zeggen wat ik voelde. Maar diep van binnen wil ik de nieuwe hoofdtrainer van deze club worden. Ik had het de spelers al verteld, maar kon het nog niet openlijk doen. Dat doe ik nu", sprak de oefenmeester.

Er zijn dit seizoen nog zestien Premier League-duels te spelen. Na de voetbaljaargang zal de club van Siem de Jong, Daryl Janmaat en Vurnon Anita op zoek gaan naar een nieuwe hoofdcoach. Ajax-trainer Frank de Boer werd al eens in verband gebracht met de Engelse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen