De Leeuw zet China uit zijn hoofd: "Houdt me niet bezig"

4 februari 2015, 16:17

Het leek er vorige maand op dat Michael de Leeuw naar China zou vertrekken, maar de clubtopscorer is FC Groningen trouw gebleven. En hoewel de transfermarkt in China nog open is- en een overstap in theorie dus nog mogelijk is- heeft De Leeuw een vertrek naar het Verre Oosten uit zijn hoofd gezet.

"FC Groningen wil me nu niet meer laten gaan omdat ze geen vervanger meer kunnen halen. Dat is logisch. Ik ben er nu totaal niet meer mee bezig", zegt De Leeuw, dit seizoen goed voor tien competitiegoals, op de clubsite. "Als ik dit seizoen zo blijf presteren als de laatste weken dan zijn er in de zomer ongetwijfeld ook weer mogelijkheden. Maar nogmaals, dat houdt me nu niet bezig. Er is één ding dat telt en dat is FC Groningen."

Met FC Groningen speelt De Leeuw donderdag in de Eredivisie tegen Heracles Almelo. Eerder dit seizoen, in Euroborg, was hij als invaller trefzeker tegen de degradatiekandidaat uit Overijssel. "Sindsdien is er veel veranderd. Toen was ik invaller en inmiddels heb ik al een aantal maanden een basisplaats", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen