Raiola hangt Pogba prijskaartje van 100 miljoen euro om nek

21 februari 2015, 15:00

Paul Pogba staat te boek als één van de grootste talenten van Europa. De middenvelder van Juventus is pas 21, maar al niet meer weg te denken uit de basisformatie van de ploeg uit Turijn. Bovendien zou hij in de belangstelling staat van Real Madrid, dat volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola dan wel 100 miljoen euro dient over te maken naar Italië. "Als Real hem wil hebben, kunnen ze mij bellen."

De excentrieke zaakwaarnemer denkt dat zijn pupil klaar is voor de volgende stap. "Madrid is een gevaarlijke club. Door de druk kunnen spelers daar onder hun niveau presteren, maar Paul is er klaar voor. Als Real hem wil kopen, zal de club dat op zijn minst 100 miljoen euro kosten", zegt Raiola in Spaanse media. "Hij is de ster van deze generatie en er is geen enkele speler vergelijkbaar met hem."

Pogba komt uit de jeugd van Manchester United, waar hij niet doorbrak. Juventus pikte hem toen op. Real had de Fransman ook op de radar, maar liet Pogba lopen. "Zij wilden hem toen ook hebben, maar waren niet bereid om tien miljoen te betalen voor hem. Zidane en Ancelotti zijn zeer enthousiast over hem", benadrukt Raiola nog maar eens. "Maar Paul focust zich eerst op Juventus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen