Gutierrez na zeventien maanden terug in selectie Newcastle

28 februari 2015, 15:53   Bijgewerkt: 28 februari 2015, 16:23

Newcastle United heeft bijzonder goed nieuws gemeld. Jonas Gutierrez zit namelijk bij de wedstrijdselectie en dat mag bijzonder worden genoemd. Bij de international werd zeventien maanden geleden namelijk teelbalkanker geconstateerd, waarna hij een punt zette achter zijn loopbaan. Hij overwon de ziekte en maakte in december vorig jaar zijn rentree bij de beloften van de club. Vanmiddag (zaterdag) zit hij voor het eerst weer in de selectie van de hoofdmacht, dat speelt tegen Aston Villa.

De ervaren middenvelder onderging chemotherapie en ging meerdere keren op het mes op de operatietafel. In december maakte hij zogezegd zijn rentree bij de beloften, waarna toenmalig trainer Alan Pardew liet weten dat Gutierrez snel zijn opwachting zou maken in de hoofdmacht. Dat moment is nu dus gekomen. Hij trainde overigens al sinds de jaarwisseling mee bij het eerste van Newcastle United. Trainer John Carver begint met Gutierrez op de bank tegen Aston Villa.

Tim Krul en Daryl Janmaat beginnen wel in de basis bij The Magpies. Bij Villa ontbreekt Ron Vlaar, omdat hij vorige week rood kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen