Maaskant: "Niet alles is geoorloofd, maar wel veel"

Ger
13 maart 2015, 16:30

NAC Breda staat zaterdagavond voor een cruciale wedstrijd. De Brabanders moeten in de jacht op handhaving winnen van Go Ahead Eagles. Bij verlies in eigen stadion kan de nummer voorlaatst van de ranglijst zich vrijwel zeker op gaan maken voor de nacompetitie. Trainer Robert Maaskant stuurt zijn ploeg met het mes tussen de tanden op het veld.

"Niet alles is geoorloofd, maar wel veel. Je moet wel dingen met je verstand blijven doen", aldus Maaskant in gesprek met Omroep Brabant. "Om zo maar in het mes te lopen van een counterend Go Ahead Eagles heeft ook geen zin. We weten wat ons te doen staat, we weten dat we moeten winnen om de aansluiting te houden. Dat houdt ook in dat je geen goals tegen moet krijgen. Maar we er zal wel degelijk een enorme drang naar voren moeten zijn om goals te maken."

NAC bezet momenteel de voorlaatste plaats. Met vier punten meer staat Go Ahead op de veilige vijftiende positie. "Het is een wedstrijd met grote belangen", beseft Maaskant. "Ik denk dat er veel spanning op de wedstrijd zal staan. Ook aan de kant van Go Ahead Eagles. Iedereen weet waar het om gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen