Streppel is kritisch: "Het spel was gewoon niet goed"

22 maart 2015, 09:22

Als er een club van de Jupiler League naar de Eredivisie promoveert, dan is haar eerste doel handhaving op het hoogste niveau. Dat was bij Willem II dit seizoen ook het geval. Tot verbazing van vriend en vijand zijn de Tilburgers momenteel echter de nummer acht van de Eredivisie. Zaterdagavond werd in eigen huis met 2-1 gewonnen van hekkensluiter FC Dordrecht. Trainer Jurgen Streppel is blij met de drie punten, maar toont zich wel kritisch.

Met 38 punten uit 28 wedstrijden is Willem II bezig aan een uitstekend seizoen. De Tilburgers doen zelfs voorzichtig mee in de strijd om Europees voetbal. De achterstand op PEC Zwolle, dat op basis van de huidige stand als laatste club recht heeft op deelname aan de play-offs, is vier punten. Toch was Streppel na de zege op Dordrecht niet al te vrolijk. "Ik ben ervan overtuigd dat goed voetbal leidt tot het halen van punten. Wij speelden vandaag niet goed. Dat we winnen is mooi, maar eigenlijk is daar ook alles mee gezegd", aldus de coach van Willem II.

In zijn nabeschouwing zei Streppel volgens _blank dat hij niet bepaald genoten had van de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager. "Ik heb zeker niet op het puntje van mijn stoel gezeten, nee. Ik ben kritisch. Toen we onlangs verloren van AZ en enorm goed speelden, had ik een beter humeur dan nu. Het spel was gewoon niet goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen