Teleurgestelde Winter ziet nog wel rol voor Zivkovic

27 maart 2015, 00:02

Richairo Zivkovic werd donderdag voor de tweede keer in vier maanden om 'disciplinaire redenen' uit de selectie van Oranje onder 19 gezet. De aanvaller van Ajax ontbrak in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië omdat hij te laat zou zijn gekomen voor de wedstrijdbespreking. Coach Aron Winter baalt ervan, maar doet tegen Noorwegen (zaterdag) en Zwitserland (dinsdag) waarschijnlijk wel weer een beroep op Zivkovic.

"Ik ben teleurgesteld in Richairo, maar zie nog wel een belangrijke rol voor hem weggelegd tijdens dit toernooi. Ik ga met hem in gesprek en daarna richten we gezamenlijk de blik op de wedstrijd van zaterdag tegen Noorwegen", zegt Winter op OnsOranje.nl.

Nederland begon donderdag in eigen land aan het kwalificatietoernooi voor het EK van komende zomer in Griekenland. Om deelname aan de Europese titelstrijd af te dwingen moet een poule met Servië, Noorwegen en Zwitserland op de eerste plaats worden afgesloten. De eerste wedstrijd, tegen Servië, werd met 1-0 gewonnen. "Dit verschaft ons een goede uitgangspositie voor de komende duels", aldus Winter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen