Aston Villa met schrik vrij: "Kan cruciaal puntje zijn"

8 april 2015, 08:54

In een uitermate spectaculaire wedstrijd kwam Aston Villa dinsdag niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen Queens Park Rangers. Een enigszins mager resultaat, er moest eigenlijk gewonnen worden, maar gezien het verloop van het duel mag de ploeg niet klagen. Pas vlak voor tijd maakte Christian Benteke namelijk de 3-3.

Tim Sherwood, de manager van Aston Villa, kan om die reden wel leven met de puntendeling. "Dit kan aan het eind van het seizoen een cruciaal puntje blijken te zijn", zegt hij op de website van zijn club. "Als je pas zo laat in de wedstrijd dankzij Christian op gelijke hoogte komt, moet je daar dankbaar voor zijn. Het is goed dat we door dit resultaat in ieder geval boven de rode streep blijven."

Bij Villa stonden de Nederlanders Ron Vlaar en Leandro Bacuna in de basis. De grote man was Benteke, die drie keer scoorde. "Veel beter dan dit wordt het niet", zegt Sherwood over het optreden van de Belgische spits tegen QPR. "Hij steekt in een geweldige vorm, ik ben blij voor hem. Het is fantastisch om hem zo makkelijk te zien scoren. Het is alleen jammer dat zijn doelpunten in dit geval niet genoeg waren voor de overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen