Jardim: "We zijn niet de underdog, we verdienen respect"

13 april 2015, 20:49

AS Monaco staat dankzij de sensationele uitschakeling van Arsenal in de kwartfinale van de Champions League. Daarin strijden de Monegasken met Juventus om een plaats in de halve eindstrijd van het prestigieuze toernooi. Coach Leonardo Jardim waarschuwde tijdens zijn perspraatje dat Carlos Tevez niet het enige wapen is van de Italiaanse topclub en stelde verder dat hij zijn ploeg niet als de underdog beschouwd.

Tevez is niet alleen de topscorer van de Serie A, maar was ook van onschatbare waarde voor Juventus in de Champions League. Hij maakte het verschil tegen Borussia Dortmund, dat in de vorige ronde werd uitgeschakeld. "Het is waar dat hij de topscorer van Italië is en een geweldige speler is, maar Juventus heeft ook een geweldige doelman (Gianluigi Buffon, red.), een uitstekende verdediging, een topmiddenveld en formidabele aanvallers", aldus Jardim.

Juventus is favoriet om door te gaan, maar Jardim weigert zijn team de underdog te noemen. "We hebben het verdiend om in de kwartfinale te staan", stelt de oefenmeester van Monaco. "We waren groepswinnaar en hebben Arsenal uitgeschakeld. We verdienen respect. Ik besef overigens wel dat Juventus de favoriet is, vanwege hun kwaliteiten en ervaring", besluit Jardim.

Het is nog duidelijk of Ricardo Carvalho en Jeremy Toulalan kunnen spelen, vanwege fysieke klachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen