Simeone telt zegeningen: "Alles ligt nog open"

14 april 2015, 23:50

Atlético Madrid won niet, maar toch stapte menig speler van de Spaanse landskampioen dinsdag met een lach of tevreden gevoel het veld af. Tegen Real Madrid werd het in de kwartfinale van de Champions League thuis 0-0 en over dat resultaat mocht de ploeg, gezien het spelbeeld, zeker niet klagen. Real was met name in de eerste helft een klasse beter, maar verzuimde te scoren.

Coach Diego Simeone wilde het na afloop zo min mogelijk over die eerste helft hebben. Liever stond hij stil bij hetgeen daarna gebeurde. "Ik wil deze wedstrijd bespreken door te wijzen op het verschil tussen de eerste en tweede helft", zegt hij in Spaanse media. "De jongens hebben tijdens de wedstrijd een heel goede reactie getoond. Ik kan veel waardering opbrengen voor hetgeen in de tweede helft gebeurd is."

Met het 0-0 gelijkspel kan Atlético verder, weet de Argentijn. "De tweestrijd ligt, na dit resultaat, helemaal open. Het is zoals het is. We spelen tegen een sterke tegenstander en gaan volgende week voor de winst. Dat wordt een heel belangrijke wedstrijd. Maar zoals ik al zei: na dit resultaat is alles nog mogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen