Bekeruitreiking past niet voor Robben: "Hij was vereerd"

23 april 2015, 08:32

FC Groningen speelt volgende week zondag de bekerfinale tegen PEC Zwolle in De Kuip. De club probeerde Arjen Robben te regelen voor de eventuele uitreiking van de prijs, maar het lijkt erop dat dit niet te realiseren is. De vleugelaanvaller van Bayern München zit op het moment van de eindstrijd middenin de voorbereiding op de halve finale van de Champions League.

"We hebben Arjen daarover gesproken en hij was zeer vereerd", zegt algemeen directeur Hans Nijland in De Telegraaf. Hij hoopt dat Bayern pas op woensdag in actie hoef te komen, aangezien er dan nog een kleine kans is dat Robben de KNVB Beker bij winst kan uitreiken. "We zullen zondag even contact hebben, maar ik verwacht niet dat dit lukt", aldus Nijland.

Een alternatief plan lijkt Nijland nog niet te hebben. "Hoopt Ron Jans mij te troosten na de finale? Mijn ideale scenario is dat wij winnen en ik na afloop tegen Ron zeg: 'Arjen Robben zou die beker overhandigen, maar dat lukte niet. Nu mag jíj het doen'", lacht Nijland, die naast de oud-coach van Groningen het ook tegen zijn zoon Stef opneemt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen