Argentijnse kraker gestaakt: fan gebruikt pepperspray

15 mei 2015, 07:58

De verhitte confrontatie tussen Boca Juniors en River Plate is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgelopen op een drama. De kraker in de Copa Libertadores werd na 45 minuten spelen gestaakt. Een supporter van Boca Juniors zou pepperspray hebben gespoten in de richting van de spelers van de rivaal.

De spelers van River Plate hadden duidelijk problemen met hun ogen, toen ze het veld opkwamen voor de tweede helft. Op televisiebeelden is bovendien te zien dat er een persoon zijn hand door de afscherming stak. Het lijkt er zodoende op dat de fan van Boca Juniors pepperspray gespoten heeft richting de tegenstanders van River Plate.

De rivaliteit tussen de twee Argentijnse grootmachten wordt nog maar eens onderstreept door dit incident. Het is absoluut niet de eerste keer dat er een dergelijk voorval plaatsvindt. Het is nog niet duidelijk wat er zal gebeuren met het restant van de wedstrijd.

Het stond 0-0 op het moment van staken. De heenwedstrijd in de achtste finales van de Copa Libertadores was met 1-0 gewonnen door River Plate.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen