Willem II verliest met tennisscore: "Dit kan en mag niet"

4 juli 2015, 16:57

Willem II toonde zich deze transferzomer slagvaardig, met onder meer het aantrekken van Richairo Zivkovic van Ajax. Toch gingen de Tilburgers vrijdagavond hard onderuit, in een oefenduel met Charleroi. Jurgen Streppel baalt van de ruime 6-1 nederlaag.

"Zo'n uitslag kan en mag natuurlijk nooit gebeuren, maar ik til er niet te zwaar aan", zegt Streppel tegen Voetbal International. De coach vond zijn team in het eerste halfuur nog prima spelen. "Vervolgens deden twee standaardsituaties ons de das om. En daarna liepen ze nog een stuk verder uit. Vervelend, geef ik toe."

Reden voor paniek is de zeperd niet voor Willem II. "Ik vind dat je door deze uitslag heen moet kijken. Charleroi is al weken in training, speelt binnenkort Europa League, terwijl wij pas net begonnen zijn. Dan is het logisch dat er nog een groot verschil zit tussen beide ploegen. Vooral als je meeweegt dat wij in het verloop van het duel speelden met een B-junior en twee jongens uit de A-jeugd."

Willem II wil zich nog versterken op de transfermarkt, omdat Jordens Peters (kuit) en Robbie Haemhouts (lies) en Terell Ondaan (kruisband) langdurig geblesseerd zijn. "Ja, het lijkt me duidelijk dat we versterking nodig hebben. Als we een rol willen spelen in de Eredivisie, moeten er spelers bij. We zijn daarin ook volop bezig", besluit Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen