De Graafschap legt felbegeerde goaltjesdief vast

26 augustus 2015, 17:18

De Graafschap is erin geslaagd om Cas Peters te contracteren. De aanvaller was zeer gewild op de transfermarkt, maar heeft voor twee seizoenen bij de Superboeren getekend. Er moet nog wel een kleine slag om de arm worden gehouden, aangezien de goaltjesdief nog medisch gekeurd moet worden in Doetinchem.

Peters scoorde vorig seizoen maar liefst 23 keer voor FC Emmen en verruilde de Drentse Jupiler League-club deze zomer voor Nacional Madeira, maar zag zijn Portugese avontuur wegens financiële perikelen in rook opgaan. Een overstap naar De Graafschap bood dus uitkomst. "De Graafschap is een fantastische club, met een fijne sfeer en een prachtig publiek. Ik verheug me er op om hier de komende twee seizoenen te mogen spelen", stelt de aanwinst.

Eerder deze zomer sprak Peters ook al met De Graafschap. Toen verkaste de aanvaller naar Portugal, maar nu hebben de Doetinchemmers dus alsnog beet. Ondanks de interesse van veel andere clubs. "Doordat er zoveel clubs in Cas geïnteresseerd waren, was het een lang en zwaar traject om hem binnen te halen. Het doet me goed te zien dat hij voor de sfeer en de clubcultuur van De Graafschap heeft gekozen", zegt de trotse manager voetbal Peter Hofstede van De Graafschap.

Naar verluidt stond Peters ook in de belangstelling van Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen