Wenger niet bezig met ellende opponent Chelsea

18 september 2015, 13:22

Jarenlang had Arsene Wenger het zwaar te verduren van Chelsea en José Mourinho, de Portugees ging er prat op dat hij aanmerkelijk meer succes had dat zijn Franse collega bij Arsenal. Dit seizoen zijn de rollen voorlopig omgedraaid, want Arsenal won ten koste van Chelsea de Community Shield en bovendien zijn The Blues uitermate beroerd gestart in de Premier League. Het staat momenteel op de zeventiende plek.

In aanloop naar de onderlinge confrontatie tussen beide teams, zaterdag in Londen, wil Wenger geen woorden vuilmaken aan de problemen van Chelsea en Mourinho. "Ik ben niet al te veel bezig met de positie van Chelsea op de ranglijst. Ik richt me vooral op mijn eigen ploeg, wij moeten goed presteren", stelt de coach.

Dat doet Arsenal in de nationale competitie redelijk, maar in de Champions League ging het woensdag mis tegen Dinamo Zagreb. In Kroatië verloor de ploeg van Wenger, met een groot aantal vaste basisspelers op de bank, met 2-1. "Ik sta voor de ploeg die ik opstel en neem mijn verantwoordelijkheid daarvoor", zegt Wenger over de nederlaag in de Champions League. "Ik ben ervan overtuigd dat we deze schade kunnen herstellen. In de Premier League zijn we bezig aan een goede reeks, die moeten we door zien te trekken. Elke nederlaag doet pijn, maar elke nederlaag biedt ook de gelegenheid om op een sterke manier terug te slaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen