Adelaar vliegt niet op ondanks belaagde dochter

19 oktober 2015, 08:54

Frans Adelaar blijft gewoon op zijn post zitten als trainer van IJsselmeervogels. De dochter van de oefenmeester werd afgelopen zaterdag in de rust van de topklassewedstrijd tegen SteDoCo bedreigd door supporters. Ze werd zelfs, in het bijzijn van haar moeder, tegen de grond gedrukt. Na afloop van het duel was het ook weer onrustig. De aanstichter zou lid van IJsselmeervogels zijn en een rol als trainer bekleden binnen de club.

"Ongelooflijk", zegt de flink geschrokken Adelaar in het Algemeen Dagblad. "Ze hebben inderdaad mijn dochter tegen de grond gedrukt. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.", bromt de trainer van IJsselmeervogels. Diverse spelers van de topklasser gaven naar aanleiding van het incident aan dat ze er weinig voor voelen om nog voor de club uit Spakenburg te spelen, maar Adelaar toont zich sterk. "Ik laat mij nooit wegpesten door mensen die zich zogenaamd supporter noemen en dan zulke dingen doen. Ik wil zeker door", stelt de coach.

IJsselmeervogels-voorzitter Frank van den Bos is zeer teleurgesteld door het incident. "We nemen hier nadrukkelijk afstand van. We willen alles boven water krijgen."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen